Een "Of Cageman Pride" pup kopen

 

Dat kan, Nora & Rose en Kato & Dott zijn voor ons heel speciaal en zeer belangrijk!

Een nest puppen met hun "doen" hebben we dan ook zeer juist overwogen. 

Wij hebben de kennel of Cageman Pride opgezet om een "goede fokker" te zijn volgens de Raad van Beheer met alle gezondheidseisen.

Alle pups krijgen een FCI stamboom en worden volgens NLV regelement gefokt met het NLV keurmerk. De pups worden met 6 weken gecontroleerd door onze dierenarts en krijgen hun 1e enting verwerkt in het NDG paspoort! Ontworming wordt 3x gedaan.

Wij selecteren u uit alle aanmeldingen. Samen met een gedragdeskundige bepalen wij welke pup het beste bij u zal passen gezien uw woon en leefsituatie, natuurlijk mag u de voorkeur voor een teef of reu aangeven. Het kan natuurlijk zijn dat de natuur anders bepaald en dat wij pupkopers moeten teleurstellen.

Ook stellen wij een aantal eisen aan pupkopers: de dagelijkse opvang, vakantie, over voeding en sterilisatie/castratie m.b.t. deze 2 laatste hebben wij extra voorwaarden vast gelegd in een bijlage bij het NLV koopcontract, waar wij meewerken!

De pups worden na 6 weken door een gedragstherapeut getest/gekeurd en na selectie gematcht met nieuwe familie.

De pups mogen vanaf 7 weken, Kato en Dott verlaten om naar hun nieuwe huis te gaan met een warme mand en opgroeien tot een mooie gezonde hond!

Nora, Rose, Kato en Dott met alle pups staan op Canex brokken en gaan hier ook mee, uit huis.

****************************************************************************

De pups worden hier met alle liefde groot gebracht, wij vinden het dus erg belangrijk dat er een goed gevoel is bij u als een  potentiële pupkoper. Omgekeerd hoort dit bij u ook zo te zijn.

Beide partijen zijn er ook vrij in, om af te zien van een definitieve verkoop/koop tot en met de dag waarop de pup wordt opgehaald🤎🤎🤎🤎